Som un grup de dones majors d’edat que vivim al barri de Campclar. Totes som dones molt arrelades al nostre barri i que hi portem molt temps vivint i, és on hem criat als nostres fills i filles. Hem col·laborat amb unes quantes entitats de la zona fent diverses activitats: informàtica, pintura, gimnàstica, manualitats, català, etc.

El nostre grup ha començat després d’acabar el projecte Imagina Campclar; un projecte realitzat a partir de la fotografia participativa per visualitzar el barri, a més, hem pogut fer un treball personal d’empoderament.

Actualment, hem repensat el grup com un equip; un espai on trobar-nos i que sigui per compartir sabers i aprenentatges. Sobretot, volem relacionar-nos entre nosaltres, compartir i passar-ho tan bé com puguem.

Volem compartir coneixements d’informàtica i ús del telèfon mòbil, de cosir i ganxet, dibuix i pintura, creació de bijuteria, manualitats… és a dir, habilitats que tenim cadascuna i que moltes persones no coneixen de nosaltres.

Tenim plantejat reunir-nos un dia a la setmana, previst cada dilluns a la tarda, al local de l’Associació Vincle que és d’on ha sorgit el projecte Imagina Campclar.

Tenim un grup de Whatsapp anomenat Chicas del barrio on hi estem totes per parlar, posar coses en comú i escollir l’activitat que volem fer.

La nostra intenció és que es pugui ampliar el grup (encara que hem de tenir en compte les restriccions de la situació actual).

Tenim un grup de Facebook anomenat Grupo vivir en Campoclaroplantejat per posar-hi i publicar informació de coses, d’activitats i d’accions que es realitzen al nostre barri. Tot i que actualment no es realitza gairebé res, a causa de la pandèmia de la Covid-19. Més endavant, pensem continuar publicant i, per això us animem a formar-ne part. A més, si teniu fotografies, notícies o informació del barri ens la podeu fer arribar i nosaltres la publicarem per fer-la arribar a més gent.

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, podeu escriure’ns al nostre correu electrònic: mujerescampoclaro@gmail.com

Tant aviat com puguem us contestarem!