Oferim accions formatives adreçades a infants, joves, universitaris i assessorament en accions socioeducatives.

FORMACIÓ

 

Tallers formatius
  • Càpsules formatives d’àmbit professional
  • Tallers de formació sobre Educació Social (Educació de carrer)
  • Tallers de promoció i prevenció a les Escoles.

 

OCUPACIÓ

Infocarrer

FOTO 1Després de 10 anys treballant amb la xarxa comunitària dels barris de Ponent, el projecte A Peu de Carrer veu la necessitat de generar un nou recurs de més accessibilitat que vol integrar-se a la xarxa comunitària.

Per altra banda, el treball en medi obert per part de l’equip d’educadors detecta la falta d’un espai d’atenció individual entre la població i els educadors/es.

És així com sorgeix l’acció Infocarrer, un recurs d’atenció personal de referència al barri per donar resposta a les demandes de la població.

És un espai d’assessorament que vol facilitar la connexió entre la població i els recursos aconseguint així crear el vincle amb la persona. També es porten a terme acompanyaments presencials per tal de realitzar la vinculació de la persona amb els recursos.

Va dirigit a tota la població que faci demanda sobre alguns dels àmbits en els quals es treballa: Salut, Formació, Laboral, Habitatge, Oci i Serves d’atenció.

imagedossier

Treball i Joves

El Programa Integrals “Treball i Joves” és un programa  subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Es dirigeix especialment a joves sense acreditar l’ESO entre 16 a 29 anys amb l’objectiu de trobar feina i si cal, millorar el perfil professional. S’executa mitjançant la identificació del talent de cada jove i l’acompanyament individualitzat d’un grup d’experts en incorporació i manteniment al món laboral.

L’acompanyament individualitzat permet facilitar l’accés a un lloc de treball, a formació professionalitzadora i a la millora de les competències clau per accedir al mercat laboral. L’equip d’experts de l’àmbit de l’orientació, ajuda a definir l’objectiu professional i ofereix assessorament i recolzament abans, durant  i després d’assolir els objectius de cada jove.

“Treball i joves” estableix sinergies amb els sectors d’activitat econòmica de cada territori incorporant nou talent ajustat a les necessitats de la empresa. L’equip d’experts de l’àmbit d’empresa facilita la descripció del perfil laboral a cobrir i la selecció del /de la jove, assessora dels beneficis existents en la contractació de personal i acompanya a la persona jove contractada al llarg de la relació laboral.

logossociunioeuropea