Oferim accions formatives adreçades a infants, joves, universitaris i assessorament en accions socioeducatives.

FORMACIÓ

 

Tallers formatius
  • Càpsules formatives d’àmbit professional
  • Tallers de formació sobre Educació Social (Educació de carrer)
  • Tallers de promoció i prevenció a les Escoles.

 

OCUPACIÓ

Infocarrer

FOTO 1Després de 10 anys treballant amb la xarxa comunitària dels barris de Ponent, el projecte A Peu de Carrer veu la necessitat de generar un nou recurs de més accessibilitat que vol integrar-se a la xarxa comunitària.

Per altra banda, el treball en medi obert per part de l’equip d’educadors detecta la falta d’un espai d’atenció individual entre la població i els educadors/es.

És així com sorgeix l’acció Infocarrer, un recurs d’atenció personal de referència al barri per donar resposta a les demandes de la població.

És un espai d’assessorament que vol facilitar la connexió entre la població i els recursos aconseguint així crear el vincle amb la persona. També es porten a terme acompanyaments presencials per tal de realitzar la vinculació de la persona amb els recursos.

Va dirigit a tota la població que faci demanda sobre alguns dels àmbits en els quals es treballa: Salut, Formació, Laboral, Habitatge, Oci i Serves d’atenció.

Programa Aracne (Integrals)

El Programa Aracne s’adreça a persones joves inscrites al Sistema de Garantia Juvenil (16 a 29 anys) que, per circumstàncies diverses, necessiten un procés de reflexió i d’orientació per redirigir les seves trajectòries educatives i/o professionals.

Així, l’objectiu és que aquests joves que no treballen, ni estudien rebin una oferta d’ocupació i formació.

Aquest programa ofereix formació i adquisició d’experiència professional, amb l’acompanyament d’una tutora en tot moment. En la primera fase del programa, es treballaran les motivacions per encarar el present i el futur dels participants, les preferències laborals, l’autoconeixement, la gestió d’emocions i el coneixement de l’entorn productiu. En la segona fase, l’execució del full de ruta pactat amb el jove i per últim, a la darrera fase del programa, la inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil”, regulat per l’Ordre EMO/319/2015”.