Després de l’èxit que van tenir la parada i el taller fets per Carnaval, la Biblioteca Pepita Ferrer torna al Mercat, a partir del dia 16 de març i fins a finals de mes.

 

El dimarts 16 de març és l’aniversari del Mercat de Torreforta, i la Biblioteca Pepita Ferrer dona el tret de sortida a la celebració amb una doble proposta: la inauguració de l’aparador de temàtica fotogràfica i el servei de préstec presencial, des de la paradeta.

 

Però això no és tot, un dels grans valors de la Biblioteca és oferir un servei de proximitat, i al Mercat, de productes de quilòmetre 0 en saben molt. Així que serà un plaer compartir l’espai amb una exposició del Col·lectiu photokm0, on es veu el treball dels i les fotògrafes del territori. Gràcies a l’Estudi Perdomo, podrem passejar entre les fotografies que van formar part de l’acció feta el passat dia 8 de març, al carrer del Vidre.

 

I per si encara, no en teníeu prou, el divendres dia 26 de març, en horari de matí i tarda, es tornarà a oferir el servei de préstecs, des de la paradeta del Mercat de Torreforta i es realitzarà un taller familiar on aprendreu i experimentareu com es revelen les fotografies analògiques. En aquest taller, ens acompanyarà la Fundació Onada i persones usuàries de la Biblioteca.

 

Així doncs, us esperem al Mercat de Torreforta amb aliments, llibres i fotografies de proximitat. Un, dos, tres… click!