Un grup de 20 joves que van participar al VIII torneig de futbol de ponent organitzat per la Fundació Casal l’Amic podran assistir aquest diumenge al partit Nàstic – UD Las Palmas gràcies al projecte “BBVA CX Junts Creixem”, que tiren en davant el club i l’entitat bancària.

El responsable de l’àrea social del Gimnàstic de Tarragona, Jordi Ruiz, acompanyat per David Gil, director de l’oficina de BBVA a La Granja, han fet l’entrega de les invitacions a Jesús Fraile, educador social del programa “A Peu de Carrer”.

La Fundació Casal l’Amic és una entitat nascuda l’any 1983 que treballa principalment a la zona de Ponent en accions socioeducatives adreçades a la prevenció, promoció, formació i inserció personal i social de la infància, adolescència i joventut en risc social i les seves famílies. Una d’aquestes accions ha estat el VIII torneig de futbol on han participat cinc equips de joves dels barris de ponent, que s’han enfrontat entre ells en una lligueta.

Aquesta entrega d’entrades s’emmarca dins el projecte “BBVA CX Junts Creixem”, que té com a objectiu col·laborar amb entitats, organismes i institucions del territori que treballen per al desenvolupament social i cultural i fomenten la cultura de l’esforç i la superació.

Enllaç a la notícia http://www.gimnasticdetarragona.cat/la-fundacio-casal-lamic-assistira-al-nastic-ud-las-palmas/

Des de Casal l’Amic agraïm la col·laboració i el bon tracte rebut, i esperem contiuar col·laborant en pròximes ocasions.